Op deze pagina vertellen we je meer over de webshop en producten.

 

Beeautiful is ontstaan in de winter van 2023. Ik had enorm droge lippen en ik kon geen goede balsem vinden die mijn lippen hersteld, hydrateert en lang blijft zitten. Alles wat ik probeerde was net niet wat ik zocht. Hierom ben ik mijn eigen lippenbalsem gaan maken, precies zoals ik het graag zou zien bij andere lippenbalsems. De lippenbalsem van Beeautiful is gemaakt van 100% natuurlijke producten en zorgt ervoor dat je lippen herstellen en gehydrateerd blijven. Ook kan je de balsem gebruiken voor droge plekken op je huid.

De producten worden op verzoek gemaakt. 

 

Ingrediënten

Bijenwas:

De was is ongebleekt en van hoge kwaliteit. De gele kleur komt door aanwezigheid van stuifmeel dat caroteen bevat. Bijenwas is een geweldige manier om de huid en lippen te hydrateren en het kan helpen bij het beschermen en herstellen van ruwe, droge of gesprongen huid omdat het de mogelijkheid heeft om vocht vast te houden. Bijenwas is rijk is aan vitamine A-gehalte en heeft verzachtende eigenschappen.

 

Sheabutter:

Onze sheaboter (afkomstig van de Afrikaanse sheaboom) is verkregen door koude persing en bevat daarom nog alle waardevolle stoffen voor de huid. Het legt een beschermingslaagje op de huid en lippen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast voedt en hydrateert het de huid en lippen.

 

Jojobaolie:

Onze jojoba-olie (afkomstig uit de zaden van de jojobastruik) is verkregen door koude persing en bevat daarom nog alle waardevolle stoffen voor de huid en lippen.

 

Al deze ingrediënten samen zorgen voor een heerlijke zachte lippenbalsem, die makkelijk te smeren is, lekker ruikt en ook nog eens voedend is voor je lippen. 

 

Mocht je alsnog een vraag hebben over onze producten, laat dan een berichtje achter op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.